Οι δικές μου αναγνώστριες αγάπησαν την Πένι Πέπερ και δεν θα γινόταν να μην αγαπήσουν και τη νέα σειρά βιβλίων του διδύμου, U. Rylance και L. Hansch, Το ξενοδοχείο για μάγισσες.

Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο για μάγισσες υπάρχει στο κόσμο των ανθρώπων και πρέπει να παραμείνει μυστικό. Ένα κοριτσάκι, η Κλάρα, μπορεί να καταλάβει όλα αυτά τα μαγικά που οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται. Θα γίνει φίλη της μικρής μάγισσας, Ροζαλί και μαζί θα μπουν σε αστείες περιπέτειες. Παραβαίνουν κανόνες, μπαίνουν σε μπελάδες αλλά πάντα δίνουν λύσεις.

Στο πρώτο βιβλίο γνωρίζουμε τις δυο πρωταγωνίστριες, αμέσως τις συμπαθούμε και μαθαίνουμε γιατί η Κλάρα μπορεί να μπει στο κόσμο των μαγισσών.

Στο δεύτερο βιβλίο διάφορα περίεργα συμβαίνουν στο ξενοδοχείο. Η γιαγιά μεταμορφώνεται σε κότα, οι μπανιέρες συρρικνώνονται και άλλες ακόμα αστείες καταστάσεις. Η απάντηση θα δοθεί με μια επίσκεψη στο μαγισσοκοσμο.

Αυτή η σειρά βιβλίων μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα τους για τους αστείους μπελάδες που μπαίνουν οι πρωταγωνίστριες και την χαρούμενη εικονογράφηση σε δύο χρώματα.

Κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

1
(Visited 25 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + 19 =