Έχετε μικρά κορίτσια και θέλετε να τους φτιάχνετε όμορφα και εύκολα χτενίσματα για το σχολείο και τη βόλτα; Σκέφτεσαι ότι είναι δύσκολο….

Εφοδιάσου, απαραιτήτως, με μικρά λαστιχάκια μαλλιών, κοκκαλάκια με σχέδια, κορδέλες, στέκες μαλλιων και εγώ σε επόμενες αναρτήσεις θα σου δείξω πόσο εύκολα μπορείς να στολίσεις τα όμορφα μαλλιά τους.

Μαλλιά σαν ιστός αράχνης.

Χρειάζεσαι ένα λαστιχάκι μαλλιών αλλά και μικρά λεπτά λαστιχάκια, κατά προτίμηση σε ίδιο χρώμα. Ξεκινάς απο το μπροστινό μέρος των μαλλιών και δένεις κάποιες τούφες με μικρό λαστιχάκι . Μετά, παίρνεις μισή από κάθε τούφα και την ενώνεις με την διπλανή (μισή) τούφα με άλλο λαστιχάκι. Αυτό επαναλαμβάνεται μέχρι τη κορυφή του κεφαλιού και εκεί δένεις τις τούφες που έχουν φτάσει στο σημείο.

Μικρά πλεξουδάκια

Πλέξτε μια τούφα μαλλιών απο κάθε κρόταφο και ενώστε τις πίσω με ένα λεπτό λαστιχάκι μαλλιών. Πάνω απο το λαστιχάκι τοποθετήστε κάποιο εντυπωσιακό κοκκαλάκι μαλλιών. Σε πάρτυ ή σε κάποια έξοδο μπορείτε να περάσετε με γκίτερ τις πλεξούδες.

Αλογοουρά με πλεξουδάκια

Με τον ίδιο τρόπο όπως στο παραπάνω χτένισμα, φτιάξτε μικρές και λεπτές πλεξίδες, όσες θέλετε στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Πιάστε τις πλεξίδες με τα υπόλοιπα μαλλιά σε μια ψηλή αλογοουρά. Απαραιτήτως, θα την δέσετε με ένα χαριστωμένο λαστιχάκι μαλλιών.

Σύντομα, θα σας έχω και άλλα χτενίσματα για τα όμορφα μαλλάκια τους.

Stay tuned!!

 
(Visited 19 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 + 4 =