Όροι Χρήσης / Blog Policies

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του ιστοτόπου ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Ο ιστότοπος ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ περιέχει εργαλεία ( cookies ) τα οποία χρησιμοποιεί η google και αξιοποιούνται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν την καλύτερη περιήγησή σας στον ιστότοπο και στο ίντερνετ γενικότερα. Με την συνέχιση της περιήγησή σας στον ιστότοπο αυτόματα αποδέχεστε και τη χρήση των cookies.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας – Copyright Disclaimer
Όλο το περιεχόμενο του ιστοτόπου ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ εκτός των εξαιρέσεων όπου αναγράφεται ευκρινώς, ρητώς και σαφώς η πηγή του δημιουργού, ανήκει στην διαχειρίστρια-ιδιοκτήτρια του ιστοτόπου Καίτη Μιχαλοπούλου και συνεπώς:

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η πώληση, η ενοικίαση, η έκδοση, η παρουσίαση, μέρους ή συνόλου του περιεχομένου του ιστοτόπου, δίχως την έγγραφη άδεια της ιδιοκτήτριας-διαχειρίστριας του ιστοτόπου.
Οιοσδήποτε παραβεί τους όρους που αναγράφονται στην ιστοσελίδα θα διωχθεί ποινικά σύμφωνα με τον Νόμο Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας εν ισχύ στην Ελλάδα.

Copyright © 2016 by Kaiti Michalopoulou
All rights reserved. This blog or any portion thereof
may not be reproduced or used in any manner whatsoever
without the express written permission of the publisher

Η ιδιοκτήτρια-διαχειρίστρια του ιστοτόπου ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει σχόλια τα οποία θεωρεί:

  • Προσβλητικά
  • Εχθρικά
  • Άσχετα με τη συζήτηση ή το θέμα του άρθρου
  • Σεξιστικά
  • Ρατσιστικά

Ευχαριστούμε που διαβάσατε και αποδέχεστε τους Όρους Ορθής Χρήσης της ιστοσελίδας και που θελήσατε να ενημερωθείτε περί  Πνευματικών Δικαιωμάτων της δημιουργού και παντών των συμμετεχόντων σε αυτόν τον ιστότοπο.

Σας ευχόμαστε να έχετε μία χαρούμενη κι εποικοδομητική περιήγηση!

Οι Παραμυθένιες
Καίτη Μιχαλοπούλου

(Visited 120 times, 1 visits today)