Όταν εργάζομαι, η καθημερινότητα μου ξεκινά στις 5 το πρωί. Παρά το αρκετά πρωινό ξύπνημα, προσπαθώ να μην αμελώ τη φροντίδα της επιδερμίδας μου όσο και αν νυστάζω. Πως το πετυχαίνω;

Έχω έτοιμα από το βράδυ την τσάντα και τα ρούχα που θα φορέσω στην εργασία μου, ώστε να μην χάνω χρόνο το πρωί. Κερδίζοντας έτσι χρόνο που θα τον αξιοποιήσω για τη περιποίηση μου.

Δημιούργησα το δικό μου χώρο περιποίησης και τον οργάνωσα όσο καλύτερα γίνεται. Δεν πρόκειται για ένα ιδιαίτερο δωμάτιο ή ένα μεγάλο χώρο. Εκεί που μου αρέσει να ετοιμάζομαι καθημερινά με καλό φωτισμό, έβαλα ένα ψάθινο κουτί με χωρίσματα και τοποθέτησα τα προϊόντα που εφαρμόζω για τη περιποίηση και το μακιγιάζ μου. Αν ακολουθήσεις αυτή τη μέθοδο οργάνωσε το όσο καλύτερα γίνεται, έτσι θα γλιτώσεις χρόνο χωρίς να παραλείπεις κάτι.

Κράτησα μόνο τα προϊόντα που εφαρμόζω αυτήν την περίοδο και ταιριάζουν στις ανάγκες της επιδερμίδας μου. Απομάκρυνα τις συσκευασίες που δεν χρησιμοποιούσα και απλά με καθυστερούσαν.

Ξεκινάω λίγο νωρίτερα. Θα μπορούσα να ξυπνήσω 10 με 15 λεπτά αργότερα αλλά προτιμώ να χαρίσω στον ευατό μου τη περιποίηση που του αξίζει. Μέχρι να γίνει ο καφές μου, εγώ ετοιμάζομαι.

Ποιά είναι τα δικά σου beauty tricks;

2
(Visited 23 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 + twelve =