Το βιβλίο Αυτός είναι ο κόσμος μας απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζει 20 διαφορετικές πόλεις σε ολόκληρο το πλανήτη μέσα απο τα μάτια των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν σε αυτές.

Είκοσι παιδιά, απο την Αλάσκα ως τον Αμαζόνιο, παρουσιάζουν τις πόλεις που κατοικούν καθώς και τις συνθήκες διαβίωσης σε αυτές. Παιδιά απευθύνονται σε παιδιά (ηλικίας 6+ ετών) και τους δείχνουν όσα θα τους ενδιέφερε να μάθουν, όπως, πως είναι τα σπίτια τους, το σχολείο τους, ποιές είναι οι συνήθειες τους κ.α..

Στην εισαγωγή του βιβλίου αναφέρεται: Είμαστε όλοι ανθρώπινα πλάσματα, υπάρχουν όμως πολλοί διαφορετικοί τρόποι ζωής. Όπου και αν ζούμε, όπως και αν ζούμε, αυτα που μας ενώνουν είναι πιο πολλά απο αυτά που μας χωρίζουν.

Σε κάθε πόλη υπάρχει παράθεμα με χρήσιμες πληροφορίες για τη γλώσσα που ομιλούν,τον πληθυσμό, κ.α..

Ξεχωριστή με χρώματα και πλούσια είναι η εικονογράφηση του βιβλίου.

Διαγωνισμός: Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο ένας τυχερός αναγνώστης του oiparamythenies.gr θα αποκτήσει το βιβλίο, ύστερα απο κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 1/11/21. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα όπως αναφέρονται κάτω απο το ποστ στη σελίδα του Facebook oiparamythenies. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Ο νικητής θα παραλάβει το βιβλίο απο το δωροθέτη, τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Αν είναι κάτοικος Αθηνών θα το παραλάβει απο το Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118. Αν διαμένει εκτός Αθηνών θα τα παραλάβει ταχυδρομικώς απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

1
(Visited 52 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + fifteen =