Παραπονιούνται τα παιδιά ότι βαριούνται; Θέλετε να πάρετε ιδέες για παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές; Θέλετε να διασκεδάσετε στο σπίτι; Θέλετε να δημιουργήσετε υπέροχες οικογενειακές αναμνήσεις;

Το νέο βιβλίο των εκδόσεων Μεταίχμιο, Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης στο σπίτι, ήρθε για σας προσφέρει πάνω απο 100 ιδέες για δραστηριότητες στο σπίτι με τα παιδιά. Το βιβλίο θα λύσει τα χέρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να έχουν δημιουργικές ημέρες με τα παιδιά. Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε παιδιά απο 4+ ετών.

Στο βιβλίο υπάρχουν:

  1. σύμβολα για να γνωρίζετε:
  • ποια παιχνίδια/δραστηριότητες μπορούν να κάνουν μόνα τους τα παιδιά και ποια με επίβλεψη,
  • ποια παιχνίδια λερώνουν
  • ποια παιχνίδια χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο

2. Οι δραστηριότητες είναι χωρισμένες ανά κατηγορίες πχ, πάρτι, μάθε κάτι καινούριο κ.α.

3. Έχει ζωηρή και ευχάριστη εικονογράφηση

Διαγωνισμός: Το βιβλίο αντί-βαρεμάρας, Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης στο σπίτι, θα αποκτήσει ένας τυχερός αναγνώστης του oiparamythenies.gr μέσα απο το προφίλ oiparamythenies στο Instagram. Αρκεί να ακολουθήσει τα βήματα, όπως αναγράφονται κάτω απο την αντίστοιχη φωτογραφία στο Instagram, για να λάβει μέρος στη κλήρωση τη Τρίτη 2/11/2021. Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Δευτέρα 1/11/2021 στις 23:00. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Ο νικητής αν είναι κάτοικος Αθηνών θα παραλάβει το βιβλίο απο το Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα. Αν διαμένει εκτός Αθηνών, οι εκδόσεις Μεταίχμιο θα του αποστείλουν το βιβλίο.

1
(Visited 58 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − 15 =