Με χρώματα, αρώματα και εικόνες καλοκαιριού αλλά και ένα διαχρονικό μήνυμα για τη προστασία του πλανήτη το νέο βιβλίο της Κατρίνας Τσάνταλη που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Διόπτρα.

Ένα διαφορετικό σχολείο στο βυθό της θάλασσας αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια απο τα παιδιά για να προστατέψουν το πλανήτη απο τα σκουπίδια. Αναρωτιούνται τα παιδιά αν θα τα καταφέρουν…. Είναι τόσα πολλά τα σκουπίδια… Ο κύριος Χταπόδης τα παροτρύνει ” Ο καθένας απο εσάς είναι ένας μικρός ήρωας! Και ξέρετε τι:… Αν πολλοί μικροί άνθρωποι σε πολλές μικρές περιοχές κάνουν πολλές μικρές καλές πράξεις, να είστε σίγουροι πως θα γίνει μια σπουδαία και μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο στον πλανήτη μας!”

Οι μικροί αναγνώστες 4+ ετών μαθαίνουν μέσα σπο την ιστορία για την ανακύκλωση, τα αντικείμενα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πως η συνεργασία για ένα κοινό σκοπό έχει σπουδαία αξία.

Η εικονογράφηση της Μαρίας Παγκάλου είναι αξιαγάπητη με τις δικές μου μικρές αναγνώστριες να αναφέρουν πόσο χαριτωμένα φαίνονται τα μικρά ζώα του βυθού.

 
(Visited 10 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + 20 =