Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το παιδικό βιβλίο που χαρακτηρίζεται απο το περιοδικό Times ως “το καλύτερο παιδικό βιβλίο όλων των εποχών”.

Η χώρα των τεράτων του M. Sendak κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1963 στην Αμερική. Είναι ένα συμβολικό παραμύθι για τις εσωτερικές συγκρούσεις, τη κατανόηση των συναισθημάτων και την σπουδαιότητα της επανόρθωσης.

Ο μικρός Μαξ φοράει τη στολή του λύκου και κάνει σκανταλιές. Η μαμά του τον αποκαλεί ” Τέρας” και τον στέλνει στο δωμάτιο του. Τότε, ο Μαξ θυμώνει και ξεκινά ένα ταξίδι για τη χώρα των τεράτων. Εκει τα τέρατα τον κάνουν βασιλιά τους και μαζί κάνουν ένα χαμό απο σκανταλιές. Όταν περάσει ώρα θα καταλάβει πόσο πολύ του λείπει το σπίτι του. Μετανοιωμένος θα επιστρέψει εκεί που τον περιμένουν με αγάπη.

Μοναδικά εκφραστική εικονογράφηση που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες (απο 3+ετών) στη χώρα των τεράτων, την χώρα της σκανταλιάς. Εκεί, μαζί με τον Μαξ κατανοούν τα συναισθήματα τους και επιστρέφουν σε ένα σπίτι αγάπης και φροντίδας.

1
(Visited 11 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

4 + 16 =