Η αγαπημένη συγγραφέας Μ. Χατζημποντόζη έγραψε το μυθιστόρημα Το πεπρωμένο της αγάπης, που κυκλοφορεί απο τις Εκδόσεις Πηγή.

Ένα βιβλίο που μιλά για την αγάπη μέσα απο τρεις ιστορίες που διαδραματίζονται σε διαφορετικές δεκαετίες και σε διαφορετικές ηπείρους.

Σε κάθε ιστορία οι πρωταγωνιστές ζουν ή προσδοκούν για την αγάπη, είτε πρόκειται για συντροφική, είτε για πατρική ή μητρική, είτε για αδερφική. Εκπλήξεις, ανατροπές, δράμα, ευτυχία, ψέμματα, αλήθειες, μίσος και συγχώρεση,όλα όσα συμβαίνουν στη πραγματική ζωή, τα βιώνουν οι ήρωες και οι στιγμες τους αποτυπώνονται στις σελίδες του βιβλίου.

Αμερική, 1980. Η Αγάπη κυνηγά το όνειρό της στο εξωτερικό. Όμως, η ευτυχία την περιμένει αλλού…

Αυστραλία, 1960. Ο Δημήτρης προσφέρει συντροφιά σε κυρίες της υψηλής κοινωνίας, θα αποκτήσει πλούτη αλλά η ζωή θα φέρει ανατροπές…..

Ελλάδα, στις μέρες μας. Η Ερατώ θα βρει τη γαλήνη, αφού μάθει να συγχωρεί…..

Οι ζωές των ηρώων περιπλέκονται μέσα στο κυνήγι της επθυμίας να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Άραγε, είναι επιλογή μας ή πεπρωμένο πότε και που θα συναντήσουμε την αγάπη.

Και όπως υπέροχα, γράφει η συγγραφέας: Πάντα όμως μετά απο ένα τέλος, μετά απο ένα όποιο τέλος όσο ματωμένο κι αν είναι, παραμονεύει μια αρχή. Αρκεί να την πιστέψεις.

1
(Visited 20 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

3 + 1 =