Το διάβασα, με συνεπήρε, με άγγιξε και σας το προτείνω. Το βιβλίο της N. Terranova, Αντίο, φαντάσματα, επαινέθηκε, όχι άδικα, απο κοινό και κριτικούς.

Η τριανταεξάχρονη Ίντα επιστρέφει μετά απο καιρό στη γενέτειρα της, τη Μεσσίνη, για να βοηθήσει τη μητέρα της να ανακαινίσουν το πατρικό σπίτι, προκειμένου να το πουλήσουν. Αναμνήσεις θα έρθουν στην επιφάνεια…. Κάθε ρωγμή του σπιτιού θα της θυμίζουν πληγές που δημιουργήθηκαν απο την εξαφάνιση του πατέρα της, που έπασχε απο κατάθλιψη. Επανέρχονται φαντάσματα του παρελθόντος, που επηρέασαν τη μετέπειτα πορεία της ζωής της.

Το βιβλίο δείχνει με ευαισθησία και ειλικρίνεια πως μια οικογένεια επηρεάζεται απο την απώλεια ενός μέλους της και πως διαμορφώνονται οι σχέσεις αλλά και η πορεία της ζωής αυτών που μένουν πίσω…

Διαγωνισμός: Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο ένας τυχερός αναγνώστης του oiparamythenies.gr θα αποκτήσει, ύστερα απο κλήρωση ένα αντίτυπο. Αρκεί να ακολουθήσει όλα τα βήματα συμμετοχής. όπως αυτά αναγράφονται κάτω από τη φωτογραφία στο προφιλ oiparamythenies στο Instagram. Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Τετάρτη 21/7/2021 στις 23:00. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Την αποστολή του βιβλίου θα αναλάβουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο, εαν ο νικητής διαμένει εκτός Αθηνών. Εάν είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το βιβλίο του απο τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα.

 
(Visited 19 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 + one =