Υπάρχουν εύκολοι τρόποι να φτιάξετε όμορφα χτενίσματα στα κορίτσια που τόσο τους αρέσουν. Να δίνετε σημασία στα αξεσουάρ, κοκκαλάκια, λαστιχάκια μαλλιών κ.α.

Πλέξιμο με κορδέλα

Θα χρειαστείτε 2 μικρά κομμάτια κορδέλας, δυο μικρά λαστιχάκια και ένα λαστιχάκι μαλλιών με σχέδιο και σε χρώμα ίδιο/παρόμοιο με τη κορδέλα. Παίρνετε μια τούφα μαλλιών απο τον ένα κρόταφο, τη χωρίζετε σε τρια μέρη. Πριν ξεκινήσετε να την πλέκετε, ακουμπάτε στο ένα μέρος της τούφας μαλλιών το ένα κομμάτι κορδέλας. Αφου τελειώσετε τη πρώτη πλεξούδα, τη κλείνετε με ένα λεπτό μικρό λαστιχάκι.

Παίρνετε το άλλο κομμάτι κορδέλας και μια τούφα μαλλιών απο τον άλλο κρόταφο (πλάι) και κάνετε την ίδια προαναφερθείσα διαδικασία. Ενώνετε τις δύο πλεξούδες πίσω με το λαστιχάκι μαλλιών.

Πλεξουδάκι στο πλάι

Παίρνετε μια τούφα μαλλιών από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού και τη πλέκετε στο πλάι. Στο κάτω μέρος στερεώνετε με λαστιχάκι μαλλιών, εννοείται με σχέδιο. (φωτογραφία λαστιχάκι μαλλιών με πομ πομ). Μπορείτε να κάνετε δύο πλεξούδες, μια απο κάθε πλαινή πλευρά του κεφαλιού.

Τρεις Πλεξούδες πίσω

Χωρίζετε τα μαλλιά σε τρια κάθετα μέρη και τα στερεώνετε με απλά λαστιχάκια για να μπορείτε να κάνετε το χτένισμα. Ξεκινάτε να πλέκετε μια απλή πλεξούδα πρώτα τη τούφα – το μέρος των μαλλιων που ακουμπάει στον αυχένα και τη κλείνετε με ένα όμορφο μικρό λαστιχάκι μαλλιών. Έπειτα συνεχίζετε να κάνετε το ίδιο στη μεσαία τούφα και στο τέλος πλέκετε τη τούφα που φαίνεται .

Δείτε εδώ https://oiparamythenies.gr/2021/02/3-eukola-kai-omorfa-xtenismata-gia-koritsia/ τρια ακόμη εύκολα και όμορφα χτενίσματα

 
(Visited 13 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − 13 =