Διαβάσαμε το πέμπτο βιβλίο της πετυχημένης σειράς παιδικών βιβλίων με οικολογικό χαρακτήρα, Πράκτορες του πλανήτη, της συγγραφέως Ε.Ανδρεάδη.

Η σειρά Πράκτορες του πλανήτη περιέχει μυστήριο με άκρως απόρρητες αποστολές με σκοπό την προστασία του πλανήτη. Κλιματολογική αλλαγή, πλαστικό, ανακύκλωση, καθαρή θάλασσα, παγόβουνα της Ανταρκτικής, τροπικά δάση…. Έξυπνα οικολογικά μυνήματα μέσα απο τις περιπέτειες της ομάδας Περιβαλλοντοπόλ για την διάσωση του πλανήτη μας.

Η απαγωγή της Δ, η διοικητής Δ της Περιβαλλοντοπόλ, και ένα γιγάντιο διαστημικό τέρας που απειλεί να πνίξει τον πλανήτη μέσα σε 24 ώρες είναι η νέα περιπέτεια της ομάδας στο πέμπτο βιβλίο. Στην ομάδα της Περιβαλλοντοπόλ προστίθεται για να συνδράμει ένας μικρός αναγνώστης του βιβλίου.

Αν σου αρέσει η περιπέτεια, να ξέρεις ότι απο την πρώτη σελίδα του βιβλίου θα είσαι μέλος στην αποστολή. “Άκρως Απόρρητο Μήνυμα. Εαν διαβαζεις αυτό το μήνυμα είναι ήδη αργά…. Είσαι με το ένα πόδι στην αποστολή. Οκ, και το άλλο. Βυθίστηκε και το κεφάλι στα σκοτεινά. Δεν υπάρχει πια επιστροφή! Οπλίσου με θάρρος και τόλμη! 3,2,1… ”

Μοντέρνα και ξεχωριστή η εικονογράφηση απο τον Σ.Κολτσιδόπουλο. Στο βιβλίο θα ανακαλύψεις μυστικά στοιχεία κρυμμένα σε QR codes, δραστηριότητες και ένα μικρό παζλ για τη ταυτότητα της πράκτορα Δ.

Η σειρά Πράκτορες του πλανήτη, που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο, απευθύνεται σε παιδιά 8+ ετών.

1
(Visited 19 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 5 =