Διάβασα το νέο βιβλίο της Μαιρης Μαγουλά, Ως το τέλος του κόσμου, που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Απο τις πρώτες του σελίδες μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

sdr

Η πρωταγωνίστρια Στελλίνα, επιστρέφει μετά απο χρόνια στο απομονωμένο κυκλαδονήσι, όπου η μητέρα της κατηγορείται για το φόνο μιας ηλικιωμένης, στην οποία εργαζόταν για πολλά χρόνια ως οικονόμος. Δεν είναι η πρώτη φορά στο νησί όπου τη κατηγορούν για φόνο.

burst

Η τεταμένη σχέση μητέρας και κόρης, οι μνήμες που αναδύονται απο ένα τραυματικό παρελθόν που προσπαθούσε να ξεχάσει και κάποια “τυχαία” γεγονότα θα οδηγήσουν τη Στελλίνα σε ένα ταξίδι στην Ισπανία. Η διαδρομή μέσα απο ένα ιστορικό δρόμο του Μεσαίωνα, οδηγεί τη πρωταγωνίστρια σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αποκάλυψης.

Διαγωνισμός: Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο θα κληρωθούν δυο βιβλία στο Instagram, ένα μέσω του προφίλ oiparamythenies και ένα μέσω του προφίλ alexiouvictoria. Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Τρίτη 9/2/21. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού. Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αθηνών θα παραλάβουν το βιβλίο τους απο το Πολυχώρο Μεταίχμιο. Οι νικητές εκτός Αθηνών θα παραλάβουν το βιβλίο μέσω courier απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

 
(Visited 19 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × three =