Κάθε αρχή νέου έτους, θέτουμε στόχους, κάνουμε όνειρα και επιζητούμε μια καινούρια πορεία. Για να τα πετύχουμε, ίσως χρειάζεται να αλλάξουμε κάποια πράγματα που μας κρατούν πίσω.

Φοβάσαι τις αλλαγές; Θες να προχωρήσεις μπροστά αλλά δειλιάζεις;

Αλλάξτε τη ζωή σας

Κάνε δώρο στον ευατό σου το νέο βιβλίο της Μπέλτον Σου, Άλλαξτε τη ζωή σας με 5 πρακτικά βήματα, που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Μίνωας. Θα σε βοηθήσει να αναπροσδιορίσεις τα θέλω σου, να νικήσεις τους φόβους σου και να φερεις αλλαγές στη ζωή σου.

Η συγγραφέας αναλύει τη μέθοδο και παράλληλα, μέσα απο ερωτήματα που θέτει σε προτρέπει να σκεφτείς και να γράψεις όλα όσα σε προβληματίζουν. Στη πορεία ανακαλύπτεις τι πρέπει να απορρίψεις, να αλλάξεις, να κερδίσεις….

Μέσα απο 5 πρακτικά βήματα, θα αγαπήσεις τον ευατό σου και θα του χαρίσεις μικρές καθημερινές αλλαγές προς ένα μέλλον που ονειρεύεσαι.

Διαγωνισμός: Και επειδή το βιβλίο μου άρεσε πολύ, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας δυο τυχεροί αναγνώστες του oiparamythenies.gr θα το αποκτήσουν. Ένας τυχερός αναγνώστης ύστερα απο κλήρωση στη σελίδα oiparamythenies στο Facebook και ένας τυχερός αναγνώστης μέσα απο το προφίλ oiparamythenies στο Instagram. Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Παρασκευή 1/1/2021 και λήγει τη Πέμπτη 7/1/2021 στις 23:00. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό συναινούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού. Τα βιβλία θα αποσταλούν απο τις εκδόσεις Μίνωας.

 
(Visited 20 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + 18 =