Ο Τσάρλς Ντίκενς έγραψε το 1843 την ιστορία που έμελλε να γίνει η πιο αγαπημένη ιστορία των Χριστουγέννων και να συγκαταλεχθεί δικαίως στα κλασικά αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Η χριστουγεννιάτικη ιστορία με τον παράξενο και τσιγκούνη Σκρουτζ που τα πνεύματα των Χριστουγέννων, αφού τον ταξιδέψουν στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, θα μαλακώσουν τη ψυχή του και θα φέρουν αγαλλίαση.

Οι εκδόσεις Μίνωας και η Μ.Δασκαλάκη θα διασκευάσουν το έργο του Τ.Ντίκενς και οι μικροί αναγνώστες θα απολαύσουν την χριστουγεννιάτικη ιστορία με τη μοναδική εικονογράφηση του Ν.Γιαννόπουλου.

Διαγωνισμός: Δυο τυχεροί αναγνώστες του oiparamythenies.gr θα αποκτήσουν το βιβλίο απο τις εκδόσεις Μίνωας, ύστερα απο κλήρωση και εφόσον έχουν ακολουθήσει όλα τα βήματα συμμετοχής, όπως αυτά αναγράφονται, στο προφίλ του Instagram και στη σελίδα στο Facebook. Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Τρίτη 1/12/20 και λήγει το Σάββατο 5/12/20 στις 23:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Κυριακή 6/12/20 στο προφίλ του Instagram και στη σελίδα του Facebook. Η αποστολή των βιβλίων θ;α γίνει απο τις εκδόσεις Μίνωας. Συμμετοχές απο Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τις ανάγκες του διαγωνισμού.