Η ημερήσια απόδραση που σας προτείνω μπορεί να γίνει όλες τις εποχές αφού τα τοπία είναι υπέροχα όλο το χρόνο

Μια ημέρα κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων με μεγάλη καλή παρέα απολαύσαμε τη διαδρομή και τα τοπία που προσφέρουν η Αράχωβα- οι Δελφοί- η Αγοριανή.

Επιλέξαμε ημέρα που δεν θα έχει πολύ κίνηση και που σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ θα ήταν ηλιόλουστη. Νωρίς το πρωί ξεκινήσαμε απο την Αθήνα. Κάναμε πρώτη στάση στην Αράχωβα για να απολαύσουμε την ομορφιά της. Μπορείτε να πιείτε το καφεδάκι σας μέσα στην Αράχωβα ή λίγο πιο έξω, στη περιοχή Λιβάδι.

Αν δεν επιθυμείτε να επισκεφτείτε το χιονοδρομικό κέντρο, όπως εμείς, σίγουρα θα βρείτε κάποιο σημείο να παίξετε με το χιόνι.

Συνεχίσαμε για τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Εδώ, έχει σημασία αν επιλέξετε να πάτε χειμώνα αυτό που σας προανέφερα, να έχετε ενημερωθεί για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την ημέρα που θα πάτε, ειδικά αν έχετε παιδιά στη παρέα.

Η ημέρα ήταν ηλιόλουστη αν και Δεκέμβριος και μικροί-μεγάλοι μπορέσαμε να περιηγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο με άνεση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην θαμπωθείτε απο το μεγαλείο του χώρου.

Οπωσδήποτε, να επισκεφτείτε το αρχαιολογικό μουσείο των Δελφών. Ένα απο τα καλύτερα μουσεία που έχουμε.

Μετά συνεχίσαμε για την Αγοριανή. Το τοπίο υπέροχο. Είχαμε φροντίσει να κάνουμε κράτηση σε εστιατόριο της περιοχής. Συνεχίσαμε με καφεδάκι χαζεύοντας τον μικρό καταρράκτη.

Επιστρέψαμε στην Αθήνα ακολουθώντας τη διαδρομή απο Άμφισσα.

Tip: 1) Επιλέξτε ημέρα που δεν θα έχει πολύ κίνηση 2) Ενημερωθείτε για το καιρό 3) Κάνετε κράτηση για φαγητό απο την προηγούμενη ημέρα (ειδικά αν έχετε παιδιά μαζί σας)

2
(Visited 53 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × four =