Οι γονείς γνωρίζετε το κλασικό παραμύθι του Ρείμοντ Μπριγκς με το μικρό αγόρι που φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο που ζωντανεύει και ταξιδεύουν στο μαγικό Βορρά, στη χώρα του Χιονάνθρωπου.

⛄ Giveaway ☃️

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφόρησαν την ανασκευασμένη ιστορία του Χιονάνθρωπου απο τη πένα του συγγραφέα των παιδιών Μαικλ Μορπουγκο και εικονογραφημένη απο Robin Shaw.

Η νέα γενιά (απο 8 ετών) θα γνωρίσει μέσα απο την ιστορία το μικρό Τζέιμς που ονειρεύεται να χιονίσει και να φτιάξει ένα χιονάνθρωπο. Εκείνο, όμως, που δεν φαντάζεται είναι ότι ο Χιονάνθρωπος θα γίνει φίλος του και θα ζήσουν μαζί μια υπέροχη περιπέτεια.

Μια τρυφερή χριστουγεννιάτικη ιστορία για να σας μεταφέρει τη μαγεία των εορτών, της φιλίας και της φαντασίας.

⛄ Giveaway ☃️

Christmas Giveaway: Δυο τυχεροί αναγνώστες του oiparamythenies.gr θα αποκτήσουν το βιβλίο ύστερα απο κλήρωση (ένας μέσω συμμετοχής του στη σελίδα στο Facebook και ένας μέσω συμμετοχής του στο προφίλ στο Instagram). Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Εαν ο νικητής είναι κάτοικος Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του απο το Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118 . Εαν είναι εκτός Αθηνών θα του αποσταλλεί απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Ο διαγωνισμός ξεκινά τη Τετάρτη 4/12/2019 και θα λήξει τη Σάββατο 7/12/2019 στις 23:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Κυριακή 8/12/2019. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για το σκοπό του διαγωνισμού.

1
(Visited 73 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × one =