Δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος που να μην έχει ακούσει ή δει τη παιδική ταινία Frozen. Δεν υπάρχει κορίτσι που να μην ονειρεύτηκε ότι είναι μια απο τις αγαπημένες πριγκίπισσες της Αρεντέλας.

Φέτος, είχαμε και τη συνέχεια της ιστορίας των δύο αγαπημένων αδερφών, Frozen 2, που και αυτή έσπασε ταμεία.

Οι μικρές μου εντυπωσιάστηκαν απο τις δύο αγαπημένες αδερφές και εγώ συνεχίζω να δηλώνω μεγάλη φαν του Όλαφ. Εκείνο που μου έκανε ευχάριστη εντύπωση είναι ότι στο κινηματογράφο είδα πως παρακολούθησαν την ταινία πολλοί θεατές χωρίς παιδιά.

Οι εκδόσεις Μίνωας έχουν κυκλοφορήσει μια σειρά βιβλίων εμπνευσμένες απο την νέα ταινία. Βιβλία με αυτοκόλλητα, με δραστηριότητες, με δώρο αφίσα, με όλη την ιστορία της ταινίας….

Διαγωνισμός: Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μίνωας δύο τυχεροί αναγνώστες του oiparamythenies.gr (ένας μέσω της σελίδας μου στο Facebook και ένας μέσα απο το προφίλ στο Instagram) μετά απο κλήρωση απο αποκτήσουν το βιβλίο Frozen 2, Η ιστορία της ταινίας. Οι νικητές θα παραλάβουν το βιβλίο απο τις εκδόσεις Μίνωας. Ο διαγωνισμός ξεκινά Κυριακή 15/12/2019 και θα λήξει Τετάρτη 18/12/2019 στις 23:00. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για το σκοπό του διαγωνισμού.

1
(Visited 74 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen + seven =