Αν τα παιδάκια σας αγαπούν τη Μυθολογία; Αν είναι μαθητές της Γ’ Δημοτικού; Αν αγαπούν τους ήρωες; Σας έχω ένα καλογραμμένο βιβλίο που περιέχει όλους του άθλους του μυθικού Ηρακλή. Σε καταπληκτική έκδοση, όπως είναι άλλωστε, όλα τα βιβλία των εκδόσεων Κέδρος.

Οι δημιουργοί του βιβλίου, Francoise Rachmuhl και Charlotte Gastaut, προσέγγισαν τους μύθους των Άθλων του θρυλικού Ηρακλή με τρόπο απλό και προσιτό για τα παιδιά. Την μετάφραση έχει επιμεληθεί η Αριάδνη Μοσχονά.

Δώδεκα άθλοι, δώδεκα περιπέτειες για τον Ηρακλή. Οι μικροί αναγνώστες καλούνται να ακολουθήσουν τον Ηρακλή στα ταξίδια του, να ζήσουν τη περιπέτεια και να διαπιστώσουν πως με τη σωματική δύναμη και την εξυπνάδα του ο ήρωας βοήθησε τους θνητούς.

Στην ίδια σειρά βιβλίων θα βρείτε: Το μεγάλο ταξίδι του Οδυσσέα και Οι θεοί και θεές της μυθολογίας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος δύο τυχεροί αναγνώστες του oiparamythenies.gr θα αποκτήσουν το βιβλίο, ύστερα απο κλήρωση. Ένας νικητής θα αναδειχθεί μέσω της σελίδας στο Facebook και ένας μέσω του προφίλ oiparamythenies στο Instagram. Ο διαγωνισμός ξεκινά το Κυριακή 20/10/2019 και θα λήξει τη Πεμπτη 24/10/2019 στις 23:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Παρασκευή 25/10/2019. Εαν ο νικητής είναι κάτοικος Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του απο το κεντρικό κατάστημα των εκδόσεων Κέδρος, Γεωρ.Γενναδίου 3. Εαν είναι εκτός Αθηνών θα του αποσταλλει απο τις εκδόσεις Κέδρος. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων για τους σκοπούς του διαγωνισμού.

2
(Visited 94 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × three =