Φτάνει η στιγμή που έρχεται αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις,  σκέφτεται ή τώρα ή ποτέ. Μουσική υπόκρουση από το επικίνδυνες αποστολές, σηκώνει μανίκια και με  αποφασιστικότητα στο βλέμμα, αρπάζει την πάνα. Πείτε μου, έτσι φανταστήκατε τη πρώτη αλλαγή πάνας από το σύζυγό σας;
Στο Πες μας μπαμπά, δύο φίλοι μπαμπάδες αποκαλύπτουν τη πρώτη αξέχαστη αλλαγή πάνας.
α) Η εμπειρία ήταν «τρομακτική»! Πάω να αγοράσω πάνες… όλοι μου εύχονται να Να σας ζήσει… έρχεται η στιγμή της αλλαγής…. Ωχχχ, τώρα τι κάνουμε;…. φτάνω στο μπάνιο για πλύσιμο τοπικά… νομίζω ότι θα μου φύγει η μικρή στο νερό…. βάζω κρέμα στο πωπό… αλλά διαπιστώνω ότι την «πάστωσα» με ένα μεγάλο στρώμα κρέμας που μπορώ να αφήσω επάνω ολόκληρο δακτυλικό αποτύπωμα. Μετά τη πρώτη αλλαγή, άλλαζα τη πάνα κάθε δύο ώρες ανεξάρτητα από το αν λερώθηκε. Αυτό με βοήθησε πολύ να κάνω τακτικούς ελέγχους και να μη βρεθώ πρότινος κάποιου φοβερού συμβάντος και «ξεχειλίσματος». Το πιο δύσκολο ήταν όταν από μια και μόνο αλλαγή φίρμας πάνας έπαθε έκζεμα και για μέρες έκανα τις αλλαγές ανά ώρα για να αερίζεται το δερματάκι της.
β) Πρώτον, μου έλεγαν πριν κάνω παιδιά οτι τα κακά του παιδιού σου δεν μυρίζουν. Μεγάλο ψέμα, μυρίζουν. Δεύτερον, ευτυχώς υπάρχουν οι πάνες μιας χρήσεως!! Τρίτον, ας είναι καλά τα μωρομάντηλα που καθαρίζουν και καλύπτουν την οσμή. Και σαν στιγμή απο αλλαγή πάνας δεν θυμάμαι έντονα την πρώτη μας αλλά αυτή που όταν χρειάστηκε σε ταξίδι με αυτοκίνητο να κάνω αλλαγή. Άδειάζω πορτ μπαγκάζ, στρώνω κουβέρτακι και σεντονάκι, βάζω δίπλα τα σύνεργα. Ακουμπάω τη μικρή που κοιτάει με περιέργεια που την έχω βάλει και κάνω την αλλαγή πάνας και την βάζω πάλι στο καθισματάκι της. Και ψάχνω να βρω απεγνωσμένα κάδο να πετάξω τον μυρωδάτο “θησαυρό”. Αυτή την αλλαγή πάνας δεν θα ξεχάσω ποτέ.
Αχ, αυτοί οι τρυφεροί μπαμπάδες!!!
 
(Visited 36 times, 1 visits today)

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × one =